Acasa > Termeni si conditii

Termeni şi condiţii

LinguaMundi

Termeni şi condiţii

Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord implicit cu toți termenii și condițiile de utilizare specificate în această pagină. Vă rugăm să nu utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificați de LinguaMundi SRL fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi aplicate în momentul afișării lor pe această pagină. Vă recomandăm să verificați periodic secțiunea „Termeni și condiții” pentru a fi la curent cu versiunea actuală.

Datele prezentate pe acest site au caracter informativ și pot suferi modificări în timp. LinguaMundi SRL nu oferă nicio garanție explicită sau implicită cu privire la acuratețea, exhaustivitatea sau actualitatea acestor informații.

Este posibil ca acest site să conțină linkuri către alte site-uri care nu sunt controlate de LinguaMundi SRL. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri externe.

Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site aparțin exclusiv LinguaMundi SRL. Reproducerea, distribuirea, modificarea sau utilizarea oricărui conținut fără acordul prealabil al LinguaMundi SRL este strict interzisă.

Confidențialitatea informațiilor personale este importantă pentru noi. LinguaMundi SRL respectă și protejează confidențialitatea datelor dumneavoastră conform legislației în vigoare. Informațiile furnizate de dumneavoastră prin utilizarea acestui site nu vor fi divulgate sau transferate către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care este cerut prin lege sau în scopul furnizării serviciilor solicitate.

Acest site poate utiliza cookie-uri pentru a vă oferi o experiență personalizată de navigare. Puteți gestiona setările cookie-urilor în browser-ul dumneavoastră, conform preferințelor.

Pentru întrebări, sugestii sau reclamații privind utilizarea acestui site, vă rugăm să ne contactați prin mijloacele indicate în secțiunea Contact.